Skip to content

Ledig tjänst inom elektrifierade fordon

Vill du vara med och leda vårt arbete med att ta fram och genomföra nya utbildningar inom elekt­ri­fi­erade fordon?

Läs mer och ansök senast 19 maj. 

Vi befinner oss mitt i ett spännande skede där fordonsindustrin går från bensin- och dieseldrift till el- och hybridfordon. Och nu går utvecklingen snabbt! Vi är med och driver utvecklingen genom att utbilda medarbetarna inom Västsveriges fordonsindustri för deras nya arbete med el- och hybridfordon och söker nu dig som vill leda vårt arbete med att ta fram och genomföra nya utbildningar inom kompetensområdet elektrifierade fordon.

Vi arbetar med att utbilda nya yrkesroller och nya kompetenser, arbetsuppgifter som inte har funnits tidigare och uppdrag som inte har utförts förut. För att trivas i den här rollen bör du vara kreativ, orädd och drivande; en pionjär som vågar utforska nya vägar och driva förändringen både inom vår organisation och hos våra kunder. I gengäld erbjuder vi dig att vara delaktig i en spännande och viktig förändringsprocess.

Vi tror att du har en bakgrund inom elteknik eller fordonsteknik och att du har erfarenhet av att arbeta med kraftelektronik, styrelektronik, batteri- och laddningssystem, samt elmaskiner. Kännedom om gällande regelverk för elsäkerhet är meriterande. Du bör vara duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på både engelska och svenska. Vi ser också gärna att du har någon form av erfarenhet av att utbilda; kanske som internlärare eller liknande.

Anställningsform

Tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

Omfattning

100 %. Vi tillämpar teknikavtalet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbetstidsförkortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-05-19. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss kontakt från kandidatförmedlingsföretag, rekryteringsföretag och internetsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Vi eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktpersoner

Edin Oruc
Gruppledare

edin.oruc@gtc.com

0708-58 19 66

Fackliga kontaktpersoner

Günter Sand
Unionen

gunter.sand@gtc.com
0708-58 19 07

Alice Bröms
Lärarnas Riksförbund

alice.broms@gtc.com

0708-58 19 34


← Till startsidan