Fyra utbildningar, många möjligheter

Produktionsutveckling, Produktionslogistik, Produktionsteknik och Underhållstekniker - el och automation är våra fyra utbildningar inom yrkeshögskolan. Varje utbildning leder till flera olika yrkesroller som alla ger dig stora möjligheter att växa och utvecklas inom produktionsindustrin. Vi vet att vår målgrupp har olika behov och möjligheter att studera, därför erbjuder vi utbildningar både i traditionell form på heltid - dagtid och på deltid - kvällstid för dig som vill kombinera arbete med studier. Vad passar dig bäst?

Vill du arbeta som underhållstekniker i framtidens industri?

Från hösten 2017 erbjuder vi utbildningen Underhållstekniker - el och automation. Det är en heltidsutbildning på 420 YH-poäng som läses under två år och innefattar bland annat kurser i automation, elektronik, underhåll, mekanik och programmering. Industrin skriker efter utbildad personal inom underhåll och den kompetens du får efter avslutad utbildning gör dig mycket eftertraktad på arbetsmarknaden.

Vill du genomföra en klassiker?

Vill du anta nya utmaningar mot en kreativ och spännande yrkesroll? Är du intresserad av att arbeta med Lean Production eller leda förbättringsarbeten på företag inom industrin? Produktionsutveckling 400 YH-poäng är vår klassiker och sedan starten år 2002 har mer än 200 personer antagit utmaningen. Utbildningen är två år lång och bedrivs på heltid - dagtid.

Vill du gå till skolan efter jobbet?

Vi gör det möjligt för dig som idag arbetar inom industrin att kombinera jobb och studier. Produktionslogistik 200 YH-poäng och Produktionsteknik 210 YH-poäng är utbildningarna som riktar sig till dig som vill läsa på kvällstid och på distans, i lägre takt och som dessutom vill kombinera mångårig erfarenhet från industrin med teoretiska studier.