Vi som gått här

Joachim Kullenberg

Svetsteknik, en utbildning i samarbete med Götalands Svets
-Det är sällan försent att göra förändringar i yrkeslivet och genom denna utbildning kom jag tillbaka till svetsyrket igen. Utbildningen gav mig del repetition av gamla kunskaper men jag fick även lära mig en del nya svetsmetoder och en hel del teori. Det har varit intressant, lärorikt och roligt att studera hos Göteborgs Tekniska College. Efter avslutad utbildning fick jag erbjudande om arbete och eftersom jag tidigare arbetet som licenssvetsare men arbetat med andra sysselsättningar under ett antal år var det kul att komma tillbaka till svetsyrket igen. 

Ali Residegan

Fordonsteknik personbil och tunga fordon
-Att studera på Göteborgs Tekniska College är lärorikt och roligt. Utbildningen gav mig kunskap om ny teknik i bilarna, framförallt om elsystem som är ett område jag gärna arbetar med i framtiden. Kombination mellan teori och praktiska moment, där praktiken har varit ett viktigt inslag, är väldigt bra. Det är viktigt att veta vad man vill och vad man vill jobba med innan man söker en utbildning – då ger det en alla möjligheter inför framtiden. 

Fredrik Gustavsson

Fordonstekniker
- Det var ett bra år med trevlig och avslappnad stämning på en flexibel och ansvarstagande skola. Upplägget med två längre praktikperioder var kanon och gav mig mycket - både kunskap, erfarenheter och inte minst värdefulla kontakter. Mitt tips till dig som ska söka en yrkesvuxenutbildning är att bestämma dig för ett område som intresserar dig, arbeta hårt och ta till vara på alla de kontakter du får under resans gång. Idag arbetar jag som fordonslärare här på skolan.