Skip to content

Story­telling — så sätter du ditt företags budskap i fokus

Tid: 8.00-8.30 Plats: Teams

Vill du vässa ditt företags marknads­kom­mu­ni­kation? Vill du kanske bli bättre på att beställa marknads­fö­rings­tjänster? Eller vill du kanske bara vässa ditt företags hemsida eller nyhetsbrev? Story­telling är inte en konstform, det är i själva verket ganska enkelt och väldigt effektivt. Vår kommu­ni­katör Lovisa Zacrison kommer berätta mer om story­telling som både verktyg i marknads­föring och som koncept. Hon kommer även ge dig handfasta tips. 

Med enkla medel kan ditt företags marknadsföring nå nya höjder

Vem gillar inte en bra story? Storytelling handlar inte bara om att synas och höras - det handlar om att känna och förstå. De senare är enklare att glömma bort i sin marknadsföring, men det behöver inte vara svårt berätta en historia. Säkerligen har du berättat om ditt företag och vad ni gör på en julmiddag, konferens eller till en kompis. Massvis med gånger. Kanske var det om er nya hållbarhetsvision eller om härliga kollegan Göran som jobbat med underhåll i 25 år och aldrig missat en dag på jobbet. Kunder kommer ihåg och lär känna er genom att ni berättar. Lovisa kommer under en halvtimme berätta mer om -

  • Storytelling som koncept
  • Storytelling som verktyg i din marknadsföring och kommunikation
  • Fem tips på vad du kan göra nu

Målgrupp

Du som ansvarar för marknads­fö­ringen på ditt företag, som beställare eller operativt.

Kostnad

Alla våra seminarier i serien 5 snabba är kostnadsfria. 

Anmälan

Anmäl dig via formuläret nedan senast 16 januari.

Möteslänk

Mötet äger rum online via Teams. 

Anslut

Om föreläsaren

Lovisa Zacrison arbetar som kommu­ni­katör hos oss och har främst fokus på företags­ut­bildning, projekt och utveckling. Hon är utbildad i Visuell kommu­ni­kation med fokus på film och berättande. Hennes yrkes­er­fa­renhet och hon har arbetat som produk­tions­ledare för stora filmpro­duk­tioner, frilansat som grafisk designer, illustrerat läromedel till att jobba med kommu­ni­ka­tions- och marknads­föring för ideella organi­sa­tioner. Hon brinner helt enkelt för story­telling — i alla former.

Syftet med vår serie 5 snabba är att inspirera och väcka intresse för ämnen som vi på Göteborgs Tekniska College brinner för och som vi vet att företag inom industrin har ett stort kompetensbehov inom.

– Noomi Bergström, projektledare

5 snabba tar en ny spännande form 2024

Håll utkik på hemsidan, vi kommer snart berätta mer..

Anmäl dig direkt!

Kontakta Noomi Bergström för mer information

Foto av Noomi Bergström

← Till startsidan

Anmäl dig