Skip to content

Smarta Fabriker

Datum: 06 majTid: 10.00 - 10.45Plats: Ericsson | Teams

Ta chansen och öka din digitala kompetens genom vår visning av våra tre smarta minifa­briker på Ericsson, Lindholmen. Beroende på pande­mi­läget kan aktiviteten komma att genomföra digitalt via Teams. 

Så tänkte vi när vi byggde tre smarta minifabriker

Under 45 minuter får du en guidad visning av våra tre minifabriker som vi byggt ihop med studenter och samarbetsföretag. Vi kommer berätta hur vi tänkte när vi byggde fabrikerna och vad som gör dem smarta. Områden för att skapa en hållbar produktion som vi kommer att beröra är VR/AR, digitala kopior, AI, flexibel produktion, 5G, kollaborativa robotapplikationer och 3D-printing. Beroende på vad ni har förfrågor fördjupar vi oss i de olika områdena och visar våra praktiska lösningar.

Målgrupp

Alla som vill komma igång med digitaliseringen av sin produktion och få ökad kunskap om vilka smarta verktyg som finns tillgängliga.

Kostnad

Aktiviteten är kostnadsfri.

Sista anmälningsdag

4 maj.

Läs mer om våra uppmärksammade projekt

Vill du veta mer om hur Göteborgs Tekniska College arbetar med kompetensfrågor för industriell digitalisering och hållbar produktion?

production for future

Ett projekt som vill skapa lösningar för en hållbar produktion, öka mångfald inom industrin och använda teknik för att lösa olika utmaningar.

Läs mer

Smarta Fabriker

En plattform för att skapa kompetens och sprida kunskap om industriell digitalisering.

Läs mer

Kontakta Johan Bengtsson för mer information

Foto av Johan Bengtsson

← Till startsidan

Anmäl dig