Skip to content

Kursstart Digitalisering i den smarta fabriken. 10 YH-p. Platser tillgängliga!

Datum: 21 sepPlats: Teams

Vi har platser kvar på vår YH-utbildning Digita­li­se­rings­ledare – smart industri” och därför finns möjligheten att kostnads­fritt läsa fristående kurser inom utbild­ningen. Först ut är kursen Digita­li­sering i den smarta fabriken” 10 YH-poäng.

Kursen passar dig som är tekniker idag eller har arbets­livs­er­fa­renhet inom en tvärfunk­tionell roll i industrin och vill kompe­tens­ut­veckla dig inom det absolut senaste i smart industri! 

Kursen syftar till att ge en större förståelse för alla de teknologier som samspelar i en smart fabrik. Här får deltagaren kunskaper om bland annat AI, kolla­bo­rativa appli­ka­tioner, digitala kopior, AR, VR genom de 12 ämnes­om­råden som är förde­fi­ni­erade på kunskaps­platt­formen edig. 

Kursen bedrivs på halvfart under 4 veckor. Kursen bedrivs helt och hållet på distans via kommu­ni­ka­tions­platt­formen Microsoft Teams. Den som klarar kursen får 10 YH-poäng registrerade. Kursen är helt och hållet finansierad med statsbidrag och alltså kostnadsfri för den som läser. Övriga som läser kursen är yrkes­verk­samma inom industrin från hela Sverige i yrkesroller så som tekniker, projekt­ledare, platschef och VD.

Förkun­skapskrav är gymna­si­e­examen (eller motsvarande kunskaper från yrkes­er­fa­renhet) och yrkes­er­fa­renhet från en tvärfunk­tionell roll inom industrin i minst två år.

Läs mer om vår YH-utbildning Digita­li­se­rings­ledare — smart industri!

Anmälan sker via mail yh@​gtc.​com.

Ange namn, person­nummer, mailadress, hemadress och telefon­nummer i mailet.

Har du frågor om utbild­ningen, tveka inte att höra av dig till Johannes Persson, johannes.​persson@​gtc.​com 0708 – 581913.


← Till startsidan