Skip to content

Vi söker en tekniklärare

Nu sök­er vi dig som vill och kan under­visa i teknikämnen såsom produkt­ut­veckling, CAD och konstruktion. Är det du?

Vi söker nu...

dig som vill och kan undervisa i teknikämnen såsom produktutveckling, CAD och konstruktion. Du kommer främst att arbeta med våra studenter på gymnasieskolan men även mot yrkeshögskolan och företagsutbildningar. Vi söker dig som skall komplettera vårt lärarteam och hoppas att du med engagemang, kreativitet och erfarenhet vill vara en del av oss. Du brinner för utveckling och lärande och är en trygg och stabil vuxen. Du har god förmåga att bygga goda relationer med såväl studerande som kollegor och företag.

Vi söker dig som…

brinner för dina ämnen och kan fängsla med din pedagogiska och kunskaps­mässiga talang. Din kommu­ni­kativa och handlings­kraftiga förmåga får det att hända, kurser utvecklas, planeras och genomförs, deltagare och studerande utvecklas och når sina mål. Du skapar resultat och får våra deltagare och studerande att växa. Vi ser att du är både flexibel och långsiktig, du inspirerar till utveckling. Som den lagspelare du är delar du med dig av din kunskap och tankar till kollegor för hos oss är du aldrig ensam. Dina kollegor är med dig hela vägen.

Våra önskemål om dig…

  • du har pedagogisk fallenhet och intresse av undervisning
  • du är nyfiken och öppen i ditt agerande
  • du har god förmåga at bygga relationer med såväl studerande som kollegor och företag

Hos oss får du…

  • vara i en utvecklande miljö där alla anställda ges möjlighet till utveckling
  • erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • frisk­vårds­bidrag
  • cykelbidrag som underlättar ett hälsosamt liv
  • sjukför­säkring där du alltid får snabb vård

Omfattning

100 %. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Ansök direkt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-28. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekryteringssystem.

Vi undanber oss kontakt från kandi­dat­för­med­lings­fö­retag, rekry­te­rings­fö­retag och inter­netsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Ansök till tjänsten här

Fackliga kontakt­per­soner

Günter Sand
gunter.​sand@​gtc.​com

0708 – 58 19 07

Alice Bröms,
alice.​broms@​gtc.​com

0708 – 58 19 34

Kontakta Martin Holmudd för mer information

Foto av Martin Holmudd

← Till nyhetsarkiv