Skip to content

Vi söker tekniklärare

Vi söker dig som vill och kan undervisa i teknikämnen som bland annat produkt­ut­veckling, CAD och konstruktion. Vi letar efter dig som vill dela med dig av ditt engagemang, kreativitet och erfarenhet av teknik. Hos oss har du möjlighet att få arbeta med våra studenter på gymna­sie­skolan, men även mot YH och företagsutbildningar.

Utveckla och utvecklas som lärare på Göteborgs Tekniska College

Vi har utbildningar på gymnasienivå, yrkeshögskolenivå och företagsutbildningar och driver ett antal utvecklingsprojekt inom produktionsteknik, digitalisering och smart fabrik. Göteborgs Tekniska College är ett värdestyrt företag där allt vi gör genomsyras av våra värderingar och vision: Att utforska och utveckla världen omkring oss.

Göteborgs Tekniska College kännetecknas av stort engagemang för teknik, kreativitet och utveckling vars vinst återinvesteras i bolaget för att skapa kvalitet, värde och hållbarhet för våra studerande och personal. Vi tar ansvar, både ekologiskt och socialt. Vi driver sedan ett antal år ett samarbetsprojekt med en skola i Kibera som ligger i Kenya. Dessutom gör ungefär 30 % av våra gymnasiestudenter utlandspraktik och även våra lärare har möjlighet att skugga andra skolor och företag i Europa.

Vi tror att du…

  • Har pedagogisk fallenhet och intresse av undervisning
  • Har god kunskap inom CAD, konstruktion och produktutveckling
  • Är nyfiken och öppen i ditt agerande
  • Är flexibel och vill vara en del av GTC och teknikens utveckling
  • Har god förmåga at bygga relationer med såväl studerande som kollegor och företag

Varför Göteborgs Tekniska College?

Vi är ett unikt utbild­nings­fö­retag som omfattas av vår gymna­sie­skola GTG, yrkes­högskola, kompe­tens­ut­veckling för vuxna samt utveck­lings­projekt vars vinst återin­ve­steras i bolaget för att skapa kvalitet, värde och hållbarhet för våra studerande och personal. Vi erbjuder utbildningar inom teknik framtagna i samarbete med våra ägarbolag Volvo Cars, AB Volvo och Göteborgs Stad för att stärka kompetensen inom den industri­tek­niska sektorn.

Vi är ett värdestyrt företag där allt vi gör genomsyras av våra värderingar och vision: Att utforska och utveckla världen omkring oss. Vi tar ansvar, både ekologiskt och socialt. Hos oss välkomnas du av trevliga lokaler och ett härligt gäng som jobbar med och för varandra!

Hos oss får du

  • Arbeta i en varierande och utvecklande teknikmiljö
  • Erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • Där vi ser friskvård som en självklarhet
  • Ett cykelbidrag som underlättar ett hälsosamt liv
  • En sjukför­säkring där du alltid får snabb vård

Omfattning

Omfattning: 100 %. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Start

Augusti 2024.

Placering

Göteborg, i våra lokaler på Lindholmen och på Volvo i Torslanda. 

Bli en av oss — ansök direkt

Urval och intervjuer kommer att påbörjas i början av augusti och sedan ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-08-02.

Ansök här

Kontakta oss för mer information

Foto av Martin Holmudd
Foto av Martina Fröjdendal

Fackliga kontakt­per­soner

Günter Sand
gunter.​sand@​gtc.​com

0708 – 58 19 07

Noomi Bergström
noomi.​bergstrom@​gtc.​com
0708 – 58 19 55


← Till nyhetsarkiv