Skip to content

Kickstart Digitalisering

Kickstart Digita­li­sering stöttar kostnads­fritt små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digita­li­se­ringsresa – oavsett var på resan ni befinner er. 

Två heldagar med workshops

Att ta del av Kickstart Digitalisering innebär att ditt företag investerar i två heldagar med workshops kring digitalisering. För att få ut så mycket som möjligt av träffarna ser vi av erfarenhet att det är bra om 2-3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande beslutsfattande position.

Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader.

30 oktober

Besök hos teknik­kon­sul­tjätten Semcons huvudkontor på Lindholmen.

Inspi­ra­tions­före­läsning varvas med workshops med digita­li­sering på SME- företag som utgångspunkt.

Workshopen äger rum mellan klockan 9 – 16.

20 november

På förmiddagen har vi workshop hos Göteborgs Tekniska College i Torslanda. Efter­mid­dagen bjuder på ett spännande studiebesök med rundvandring i Volvo Cars fabrik. Jonas Fugelås från Volvo Group, disputant i ämnet digita­li­sering, blir vår guide i deras digitaliseringsresa.

Workshopen äger rum mellan klockan 9 – 16.

Anmälan: Kickstart Digitalisering

Anmäl er senast 15 oktober

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr om ni avbokar ert deltagande mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Finansieras av Tillväxtverket

Kickstart Digita­li­sering genomförs av Teknik­fö­re­tagen, IF Metall, RISE, IUC och SISP för att stärka digita­li­se­ringen och konkur­rens­kraften för industri­fö­retag i Sverige. 

Läs mer om projektet på www​.kickstartdigi​.se.

Bli medlem i vårt IUC-nätverk!

IUC-nätverket vänder sig främst till små och medelstora företag i Göteborgs­re­gionen, men välkomnar också stora företag, eftersom vi tror att medlemmar med olika erfaren­heter och förut­sätt­ningar berikar och hjälper varandra att utvecklas.

Bli medlem!

Kontakta Anna vid frågor

Kontakta vår verksam­hets­ledare vid frågor rörande Kickstart Digitalisering.

Anna Cato Moe
Verksam­hets­ledare

anna.​cato.​moe@​gtc.​com
0708 – 58 19 36


← Till startsidan