Skip to content

Smart Maintenance - Hur kan vi möjliggöra digitalisering av tillverkningsindustrin?

Vi ställer inte in – vi ställer om till teknikworkshop på distans! Teknikworks­hopen om Smart Maintenance kommer att genomföras som planerat den 27 april 13 – 16, men i nytt webbaserat format för att undvika smittspridning.

Du som redan är anmäld kommer att få ett mail med information om hur du deltar i webinariet ca en vecka i förväg. I mailet får du också instruktioner om hur enkelt det är att använda tekniken för att kommunicera med varandra i tider av social distansering – alla kan delta utan tidigare erfarenhet av webbaserade möte och inga särskilda programvaror behövs! Har du ännu inte anmält dig till teknikworkshopen går det bra att göra det nu.

Har du frågor om workshopen eller om vad som krävs för att delta i webinariet?

Kontakta anna.cato.moe@gtc.com 0708 – 58 19 36

Vill du lära dig mer om digitaliseringens möjligheter?

Dagen ger dig kunskap om vad som krävs för att säkra den robusthet och resurseffektivitet som krävs för att kunna implementera digital teknik och skapa ett säkrare underhåll.

Teknikutveckling och digitalisering erbjuder nya möjligheter för tillverkningsindustrin; tillgång till billiga sensorer och molntjänster skapar förutsättningar att implementera ny smart teknik. Tekniken som finns tillgänglig idag ger dig information om nästa stopp eller när det är dags att genomföra underhåll. Men för att ligga i framkant behöver företagen samla in olika typer av data, identifiera kritiska stillestånd och logiskt berätta vilken lösning som är mest lönsam. Hur kan ni förutsäga stillestånd och effektivisera processer?

Forskare från Chalmers kommer att berätta om SMASh-projektet, ett projekt inom Produktion2030. Idén med projektet är att utveckla verktyg för Smart Maintenance Assessment (SMA), vilket möjliggör benchmarking av underhållsverksamheter inom och mellan olika industrier och företag. Verktyget kommer stödja och inspirera till implementeringen av smart maintenance genom utökat samarbete inom underhållsbranschen. Du får också möjlighet att tillsammans med forskare och kollegor från andra företag workshoppa kring hur digitalisering och smart maintenance kan bidra till att lösa ditt företags utmaningar inom underhåll.

Vi välkomnar att ni är minst två deltagare per företag för att få ut det mesta av dagen.

Varmt välkommen!

Workshopen äger rum måndag den 27 april mellan kl 13 – 16.

Program

13.00 Inledning och presen­tation av deltagare, Produktion2030 och agendan.

13.15 Hur kan du förutsäga stillestånd och effek­ti­visera processer kring underhåll? Här får du chansen att lära dig mer om digita­li­se­ringen möjligheter.

14.00 Respektive företags behov av ökad effek­ti­vitet och digita­li­sering avseende underhåll.

14.30 Paus

14.45 Diskussion/​workshop kring behov och utmaningar avseende imple­men­tering av digital teknik i produktion och underhåll.

16.00 Dagen avslutas 

Anmälan till teknikworkshop SMASh 27 april

Har du frågor om workshopen?

Tveka inte att kontakta Anna som alltid svarar glatt i både telefon eller via mail.

Anna Cato Moe
Verksam­hets­ledare
anna.​cato.​moe@​gtc.​com
0708 – 58 19 36


← Till startsidan