Skip to content

Teknikworkshop: AKTA - Automation of Kitting, Transport and Assembly

Onsdag 30 oktober bjuder vår IUC-verksamhet in till en teknikworkshop där du får ta del av aktuell forskning från projektet AKTA – Automation of Kitting, Transport and Assembly.

Tillämpa smart automation på alla nivåer

Projekt AKTA, ett forskningsprojekt inom Produktion2030, syftar till att skapa mer dynamiska produktionssystem som är lätta att ändra beroende på volym och varianter av produkter genom att kunna välja olika grad av automatisering i de fyra områdena; lager, kitplockning, transport och slutmontering. Under denna intressanta teknikworkshop kommer doktor Robin Hanson och docent Lars Medbo från avdelningen Supply & operations management vid Chalmers berätta vad de kommit fram till i projektet samt ge exempel på utveckling och tillämpningar i industrin.

Skapa mer dynamiska produktionssystem

Den ökade efterfrågan på masskundanpassade produkter ger behov av hög flexibilitet genom hela materialhanteringskedjan. AKTA syftar till att skapa mer dynamiska produktionssystem som är lätta att ändra beroende på volym och varianter av produkter genom att kunna välja olika grad av automatisering. Tillämpar ni redan nu automation i er materialhantering? I så fall, var och hur? Vilka är era planer för framtiden inom detta område? Denna workshop kommer att bjuda på gruppdiskussioner och erfarenhetsutbyten. Vi ser gärna att ni kommer två stycken från respektive företag.

Anmälan till teknikworkshop AKTA 30 oktober

Allmän information

Aktiviteten äger rum mellan klockan 10 – 14 i våra lokaler i Torslanda. 

Kaffe och registrering från klockan 9.30. Lunch ingår.

Hitta till oss

Med bil: Adressen till vårt lärcenter på Volvo Torslanda är Perso­nal­vägen 13, Göteborg. 

Parkering finns utanför vårt lärcenter. Parke­rings­till­stånd krävs och kan hämtas i kontoret direkt till vänster när du kommer in på vårt lärcenter. Glöm inte att fylla i datum! 

Med buss: Närmsta busshåll­plats är Volvo Torslanda TK. För busslinjer och tidtabell, se www​.vasttrafik​.se

57.719150
11.842397
Volvo Torslanda
Personalvägen 13
Göteborg

Frågor?

Då ska du kontakta Anna som alltid svarar glatt i både telefon eller via mail.

Anna Cato Moe
Verksam­hets­ledare

anna.​cato.​moe@​gtc.​com
0708 – 58 19 36


← Till startsidan