Skip to content

Vi söker utbildare inom automation

Vi letar efter dig som gillar människor och teknik! Svensk industri står inför stora utmaningar och behöver utbildad personal för att nå en högre grad av digita­li­serad, automa­ti­serad och hållbar produktion. Det är dessa personer vi på Göteborgs Tekniska College utbildar och nu söker vi dig som vill dela med dig av din kunskap inom automation — både till ungdomar, vuxna och företag. Framtiden är automa­ti­serad, var med oss och utbilda framtiden!

Utveckla och utvecklas som utbildare inom automation på Göteborgs Tekniska College

Som utbildare hos oss kommer du möta många olika typer av människor på olika kunskaps- och erfarenhetsnivåer, alla med ett intresse för teknik. Inom vår gymnasieverksamhet kommer du utbilda både teknik- och industrielever genom att teoretiskt och praktiskt engagera dem i ditt ämne. Du kommer även möta våra YH-studenter som ämnar att byta bransch eller vidareutveckla sig själva inom bland annat underhåll, då med fokus på el och automation. Vi har även företagsutbildningar där vi utbildar företag i det senaste inom automation och industriteknik.

Som lärare hos oss får du stor frihet att förverkliga dina idéer kring kompetensutveckling och chans att förverkliga dig själv. Du kommer ha hjälpsamma och prestigelösa kollegor där många av oss har gjort resan från industrin till läraryrket.

Du som person är

 • Genuint intresserad av både människor och teknik
 • En lagspelare som delar med dig av din kunskap och tankar till kollegor, för hos oss är du en i laget och dina kollegor är med dig hela vägen
 • Nyfiken på att testa på utbil­dar­rollen och tycker det är roligt att dela med dig av din kunskap

Vi värdesätter

 • Du har god kunskap i PLC-/Indu­stri­ro­bot­system och dess användningsområden
 • Du har med dig ett säker­hetstänk, koll på standarder och begrepp inom industrin
 • Du tycker det är spännande med mötena av elektro­teknik, datorteknik samt drift- och underhållsteknik
 • Du förstår vikten av felsökning, under­hålls­arbete och reglering
 • Du har erfarenhet av programmering

Varför Göteborgs Tekniska College?

Kulturen på företaget genomsyras av en öppenhet och gemenskap som uppskattas av personalen. Vi tror på, och efter­strävar att ge varandra förut­sätt­ningar och möjligheter för att utvecklas både personligt och i karriären. Vi kompe­tens­för­sörjer Göteborgs­re­gionen med ny arbetskraft för framtidens industri – och vi är alltid först med att utforska den tillsammans med företag, studerande och personal. Vi engagerar oss i framtidens arbete inom hållbar industri och teknik, både ekologiskt och socialt.

Hos oss får du

 • Arbeta i en varierande och utvecklande miljö med tillgäng­lighet till modern teknik
 • Friskvårds- och cykelbidrag
 • En sjukför­säkring där du alltid får snabb vård

Omfattning

100 %. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning

Placering

Din bas kommer vara i våra lokaler i industrins-epicentrum Volvo Torslanda, men du kommer eventuellt även spendera tid på vårt lärcenter på Lindholmen. 

Bli en av oss — ansök direkt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekry­te­rings­system som du hittar på våra hemsidor.

Ansök här

Kontakta oss för mer information

Foto av Martin Holmudd
Foto av Magnus Hildström

Fackliga kontakt­per­soner

Günter Sand
gunter.​sand@​gtc.​com

0708 – 58 19 07

Noomi Bergström
noomi.​bergstrom@​gtc.​com
0708 – 58 19 55


← Till nyhetsarkiv