Skip to content

Vi söker en legitimerad lärare i SVA – svenska som andraspråk

Vi sök­er dig som är legitimerad lärare i SVA – svenska som andraspråk, gärna med ytterligare ämnes­be­hö­righet. Du kommer främst att arbeta med våra studenter på gymna­sie­skolan men här finns även möjlighet att undervisa inom yrkes­högskon och företags­utbildningar, beroende på ämnesbehörighet.

Vi söker dig som...

skall komplettera vårt lärarteam och hoppas att du med engagemang, kreativitet och erfarenhet vill vara en del av oss. Du brinner för utveckling och lärande, när du utvecklar, planerar och genomför dina kurser så att de studerande når sina mål. Du är också en trygg och stabil vuxen. Du har god förmåga att bygga relationer med såväl studerande som kollegor och företag. Du är strukturerad och arbetar systematiskt och lösningsfokuserat utifrån de styrdokument som finns.

Lagspel är viktigt för dig och du delar kunskap och tankar med dina kollegor, för hos oss är du aldrig ensam. Dina kollegor är med dig hela vägen.

Våra önskemål om dig

  • du är legitimerad lärare i SVA, Svenska som andraspråk 1 – 3
  • legiti­mation i ytterligare ämne är önskvärt
  • du är en god pedagog
  • du gillar att arbeta med ungdomar och är nyfiken och öppen i ditt agerande

Hos oss får du

  • Vara i en utvecklande miljö där alla anställda ges möjlighet till utveckling
  • Erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • Friskvård som en självklarhet
  • Ett cykelbidrag som underlättar ett hälsosamt liv
  • En sjukför­säkring där du alltid får en snabb vård

Omfattaning

40 — 100 % beroende på ämnes­be­hö­righet. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Ansök

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-30. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekry­te­rings­system som du hittar på våra hemsidor. 

Vi undanber oss kontakt från kandi­dat­för­med­lings­fö­retag, rekry­te­rings­fö­retag och inter­netsajter som är inriktade på att sälja annonser eller sälja rekryteringstjänster.

Ansök till tjänsten här

Kontaktpersoner

Gruppledare
Jan Olsén
0708-58 19 74

Fackliga kontaktpersoner
Lärarnas riksförbund
Alice Bröms
0708-58 19 34

Unionen

Günter Sand
0708-58 19 07


← Till nyhetsarkiv