Skip to content

Vi söker resurslärare i matematik, fysik eller kemi

Vi söker nu en person som under nästa läsår kan vara vår resurs­lärare inom ämnena Matematik, Fysik eller Kemi. Vi ser gärna att du har lärar­le­gi­ti­mation, men motsvarande ämneskun­skaper kan också vara aktuellt. I samråd med våra pedagoger kommer du få undervisa i mindre grupper som är i behov av extra stöd för att klara sina kurser. Det kan även förekomma under­visning i ordinarie klasser, beroende på vem du är. 

Utveckla och utvecklas som lärare på Göteborgs Tekniska College

Vi söker dig som skall komplettera vårt lärarteam och hoppas att du med engagemang och kreativitet vill vara en del av oss och vårt team under kommande läsår. Du behöver gilla att vara med och jobba med gymnasieungdomar. Ett gott tålamod och en uthållig inställning till att hjälpa ungdomarna igenom sina kurser är viktigt. Vi vill också att du skall vara flexibel som person och ha en god förmåga att hjälpa, instruera och förklara på olika sätt beroende på elevernas olika individuella behov.

Du kommer vara en del av vårt matematik och naturvetenskapliga arbetslag där du kommer få ett gott stöd i dina arbetsuppgifter och ha nära samarbete med de ordinarie kurslärarna som gärna delar med sig av sina kunskaper och sitt undervisningsmaterial.

Våra önskemål om dig…

  • Du har goda kunskaper inom matematik och fysik eller kemi
  • Du är bra på att lära ut detta till gymnasieungdomar
  • Du gillar att arbeta med ungdomar och är nyfiken och öppen i ditt agerande

Varför Göteborgs Tekniska College?

Vi är ett unikt utbild­nings­fö­retag som omfattas av vår gymna­sie­skola GTG, yrkes­högskola, kompe­tens­ut­veckling för vuxna samt utveck­lings­projekt vars vinst återin­ve­steras i bolaget för att skapa kvalitet, värde och hållbarhet för våra studerande och personal. Vi erbjuder utbildningar inom teknik framtagna i samarbete med våra ägarbolag Volvo Cars, AB Volvo och Göteborgs Stad för att stärka kompetensen inom den industri­tek­niska sektorn.

Vi är ett värdestyrt företag där allt vi gör genomsyras av våra värderingar och vision: Att utforska och utveckla världen omkring oss. Vi tar ansvar, både ekologiskt och socialt. Hos oss välkomnas du av trevliga lokaler och ett härligt gäng som jobbar med och för varandra!

Hos oss får du

  • Vara i en utvecklande miljö där alla anställda ges möjlighet till utveckling
  • Erfarna, ambitiösa och prestigelösa kollegor
  • Där vi ser friskvård som en självklarhet
  • Ett cykelbidrag som underlättar ett hälsosamt liv
  • En sjukför­säkring där du alltid får snabb vård

Omfattning

Visstids­an­ställning 100% mellan 240805250630, eller enligt överens­kom­melse. Vi tillämpar tekni­kav­talet med 40-timmars arbetsvecka, flextid, arbets­tids­för­kortning och fem veckors semester. Individuell lönesättning.

Start

Augusti 2024.

Placering

Göteborg, i våra lokaler på Lindholmen och på Volvo i Torslanda. 

Bli en av oss — ansök direkt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-08-04. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via vårt rekry­te­rings­system som du hittar på våra hemsidor.

Ansök här

Kontakta oss för mer information

Foto av Jan Olsén
Foto av Martina Fröjdendal

Fackliga kontakt­per­soner

Günter Sand
gunter.​sand@​gtc.​com

0708 – 58 19 07

Noomi Bergström
noomi.​bergstrom@​gtc.​com
0708 – 58 19 55


← Till nyhetsarkiv