Skip to content

Workshop Kickstart Digitalisering

Kickstart Digita­li­sering stöttar kostnads­fritt små och medelstora företag som arbetar i, eller nära, industrin i sin digita­li­se­ringsresa – oavsett var på resan ni befinner er. 

Spännande workshop onsdag 20 november mellan klockan 9-16

Förmiddagen innefattas av en spännande workshop hos oss och äger rum i våra lokaler på Torslanda medan eftermiddagen bjuder på studiebesök med rundvandring i Volvo Cars fabrik. Jonas Fugelås från Volvo Group, disputant i ämnet digitalisering, blir vår guide i deras digitaliseringsresa.

Vill ni vara med i Kickstart Digitalisering?

Att ta del av Kickstart Digita­li­sering innebär att ditt företag investerar i två heldagar (20 oktober och 20 november) med workshops kring digita­li­sering. För att få ut så mycket som möjligt av träffarna ser vi av erfarenhet att det är bra om 2 – 3 personer deltar från företaget, i ledning eller motsvarande besluts­fat­tande position.

Genom stöd och samverkan med andra får ni hjälp att hitta sätt att stärka era affärer och identifiera möjligheter till nya kunder och marknader.

Anmälan: Kickstart Digitalisering

Anmäl er senast 15 oktober

Vi förbehåller oss rätten att debitera 1000 kr om ni avbokar ert deltagande mindre än 48 timmar innan inplanerad Kickstart alternativt helt uteblir.

Finansieras av Tillväxtverket

Kickstart Digita­li­sering genomförs av Teknik­fö­re­tagen, IF Metall, RISE, IUC och SISP för att stärka digita­li­se­ringen och konkur­rens­kraften för industri­fö­retag i Sverige. 

Läs mer om projektet på www​.kickstartdigi​.se.

Bli medlem i vårt IUC-nätverk!

IUC-nätverket vänder sig främst till små och medelstora företag i Göteborgs­re­gionen, men välkomnar också stora företag, eftersom vi tror att medlemmar med olika erfaren­heter och förut­sätt­ningar berikar och hjälper varandra att utvecklas.

Bli medlem!

Kontakta Anna vid frågor

Kontakta vår verksam­hets­ledare vid frågor rörande Kickstart Digitalisering.

Anna Cato Moe
Verksam­hets­ledare

anna.​cato.​moe@​gtc.​com
0708 – 58 19 36


← Till startsidan