IUC-verksamheten på Göteborgs Tekniska College vill önska dig en glad sommar

2019-06-26

Innan vi tar sommarledigt vill vi passa på att tipsa om en rad spännande aktiviteter med lärande och digitalisering i fokus som är inplanerade för hösten. Save the date!
Bli en del av vårt IUC-nätverk

Du vet väl att du nu kan bli medlem i vårt IUC-nätverk? Då kan du enkelt ta del av alla de förmåner vårt college kan erbjuda dig och ditt företag, som till exempel förtur till deltagande i våra regelbundet återkommande utvecklingsprojekt, hjälp att ta emot praktikanter eller rekrytera nya medarbetare och så förstås möjlighet att köpa våra skräddarsydda kurser till extra förmånliga priser.

Läs mer och anmäl dig direkt!
Lyft produktionen med Robotlyftet

Tillväxtverket har avsatt 100 miljoner kronor fram till 2021 för utveckling av automation i små och medelstora företag. Målet är att öka kunskapen om automationslösningar och att underlätta för fler företag att våga göra investeringar i automationsteknik och robotar. Eftersommaren drar vi igång med diverse aktiviteter, bl.a. en uppskattad Automationsexpo. Genom ditt medlemskap i vårt IUC-nätverk kan ditt företag få ta del av resurserna inom Robotlyftet.

Läs mer om Robotlyftet

Teknikworkshopar med det senaste inom produktionsforksning

Tillsammans med IUC Sverige och RISE kommer vi under hösten att kunna erbjuda medlemmar i vårt IUC-nätverk tre exklusiva workshopar med forskare från Chalmers Tekniska Högskola.

Du får lyssna på nya forskningsrön, men också möjlighet att tillsammans med forskare och deltagare från andra företag diskutera ett case som är aktuellt för produktionen på ditt företag. Du kan också få hjälp med finansiering för att ta ditt case vidare till en fördjupning.

September
Smart Maintenance Assessment – projektet SMASh.
Aktiviteten äger rum 26 september och anmälan är nu öppen.

Oktober
Automation of Kitting, Transport and Assembly - projetket AKTA.

November
Beslutsstöd utifrån layoutvisualisering och ergonomisimulering – projektet 3D-silver.

Anmälan till våra workshopar i oktober och november öppnar i augusti.

Anmäl dig direkt till vår workshop 26 september!
19 september: Bli inspirerad i vår smarta fabrik

Nu har du möjlighet att inspireras och lära dig mer om industriell digitalisering samt prova på den senaste tekniken i olika upplevelsebaserade workshops. t.ex. visualisering, smarta arbetssätt och additiv tillverkning, i vårt projekt Smarta Fabriker.

Smarta Fabriker är en plattform för att skapa kompetens och sprida kunskap om industriell digitalisering. Tillsammans med 50 partners har Göteborgs Tekniska College byggt en demonstrator av en smart fabrik.

Anmäl dig till denna aktivitet direkt!
Digiresan - företagsutveckling

Nu har projektet Digiresan snart avverkat halva resan, men det finns fortfarande möjlighet för dig som är intresserad av att delta i vår företagsutveckling att hoppa på tåget!

Genom expert-coachning, studiebesök och fyra intressanta kunskapsseminarier på tema AI och Big Data, IoT, robotisering och automation samt ledarskap i en digital värld, hjälper vi dig att nå målet för ditt företags digitaliseringsresa.

Vill ditt företag följa med på resan? Kontakta Emina Atic 0708-58 19 21.

Digiresans hemsida
Kontakta oss gärna!

I IUC-verksamheten arbetar vår teknik­ut­veck­lingschef Johan Bengtsson, säljan­svarig Viktor Gustavsson, projekt­le­darna Mats Kilander, Noomi Bergström och Karin Bergman tillsammans med Anna Cato Moe som leder gruppen. Kontakta oss gärna vid frågor eller funderingar!

Våra kontaktuppgifter
Göteborgs Tekniska College AB
Box 8090
402 78 Göteborg
Email: info@gtc.com
© Göteborgs Tekniska College