Skip to content

Skaffa dig ett bättre utgångsläge inför framtiden

Vi erbjuder indust­riella tekniska utbildningar anpassade efter marknadens behov. Våra lärcenter ligger centralt i Göteborg på pulserande Lindholmen och mitt i verksam­heten på Volvo Torslanda. Hit kommer våra pedagoger för att hjälpa människor och företag att växa. Och det är här du får möjlighet att förbättra ditt eget utgångsläge: Inför framtiden och för dig själv.

Företags­utbildningar

Hos oss finner du och ditt företag effektiva och träffsäkra kurser, alltifrån grundkurser till fördjup­nings­kurser inom flertal områden med tyngdpunkt inom industriteknik.

Våra företags­utbildningar

Yrkesvuxen­utbildningar

Industrin och fordons­bran­schen söker ständigt nya kompetenta medarbetare inom en mängd områden. Vi erbjuder yrkes­utbildningar för vuxna på gymnasial nivå med ett stort inslag av praktik på olika företag.

Yrkes­högskola

Unikt för utbildningar inom yrkes­högskolan är att de är skräddar­sydda i nära samarbete med arbetslivet och leder till en tydlig yrkesroll som efterfrågas på arbetsmarknaden. 

Våra yrkeshögskoleutbildningar

Gymna­sie­skola

Vår gymna­sie­skola GTG erbjuder utbildning på hög nivå med engagerande och inspi­re­rande lärare för ungdomar som har ett stort driv och intresse för teknik, industri, ekonomi, natur­ve­tenskap och matematik.