Skip to content

Hos oss finner du och ditt företag effektiva och träffsäkra kurser, alltifrån grundkurser till fördjup­nings­kurser inom flertal områden med tyngdpunkt inom industriteknik.

Från idé till verklighet

Våra företagsutbildningar är till för att du och ditt företag ska få exakt den kompetensutveckling ni behöver. Tillsammans analyserar vi ert behov och planerar sedan innehåll, pedagogik, litteratur, tidsramar m.m. Efter genomförd kurs sker en utvärdering för att säkra att ni som beställare har fått precis det ni önskade.

Vår välfyllda kursportfölj

I vår kursportfölj finns det ett 30-tal kurser som är framtagna tillsammans med näringslivet och som vi frekvent genomför tillsammans med våra kunder. Portföljen växer ständigt och kanske är en redan framtagen kurs just det ni behöver?

Flexibla lärformer

Tradi­tio­nellt lärande i lektionssal, lärande i arbete, labora­tioner eller databaserat — vi arbetar ständigt med utveckling av flexibla lärformer för att anpassa oss till vad våra kunder efterfrågar!

Våra kunder är stora som små företag

Stort företag med flera tusen anställda eller ett litet med bara ett fåtal personer i perso­nal­styrkan spelar ingen roll. Det våra kunder har gemensamt är att de verkar inom industrin i någon form och därmed efterfrågar kurser inom området.

Nöjda kunder!

98,8 % av våra kursdel­tagare vill rekom­mendera utbild­ningen till en kollega. Det är vi oerhört stolta över.

Viktor svarar på dina frågor!

Behöver du hjälp med att identifiera ditt företags utbild­nings­behov och utveckla nya kurser med innehåll som passar er? Tveka inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna!

Viktor Gustavsson
Säljan­svarig

viktor.​gustavsson@​gtc.​com
0708 – 58 19 09