Skip to content

Bita beskriver skolan som unik, vägledande och top notch

När Bita Ked-Khodayan steg in i klassrummet hos oss hösten 2014 hade hon ambitionen att efter utbild­ningen till produk­tions­ut­vecklare kunna söka jobb som tekniker på Volvo Cars. Hon kände att hon ville vara med och förbättra förut­sätt­ningarna i monte­rin­ge­ringen där hon arbetat som lagledare i ett par år. Och det blev ett nytt jobb efter examen, inom kvalitet som Plant Vechicle Team Leader.

- I min nuvarande roll ansvarar jag för alla interiöra detaljer som är kopplade till ett konceptfel, ser till att fånga upp dessa och förbättra/förändra detaljen, förklarar Bita.

Det är helheten av alla kurser som gjort henne stark i sin nuvarande roll. Hon känner själv att hon har kunskap från brainstorming fram till färdig produkt och att hon i det dagliga arbetet kan föra dialoger och bidra med kunskap inom PLC-programmering eller logistiska flöden, tidsstudier, materialval, ledarskap, Lean och mycket mer. Detta till stor del tack vare att utbildningen.

- Roligaste kursen var matematik. Vår lärare Maria Isaksson var så otroligt duktig och fick det att bli roligt. Dessutom älskade jag kvalitetskursen, säger hon med ett leende.

Bita är väldigt nöjd med sitt utbildningsval och kunskaperna hon fick med sig genom kurserna. Men med handen på hjärtat säger hon att ibland var det tufft.

- Om du känner dig redo för personlig utveckling, är villig att investera i dig själv och din framtid är Göteborgs Tekniska College det självklara valet. Skolan vet vad arbetsmarknaden vill ha och ger dig kompetensen som efterfrågas, berättar Bita.

Avslutningsvis summerar hon skolan med tre ord; unik, vägledande och top notch!


← Till nyhetsarkiv