Skip to content

Start för årets Growth Program

Vi är stolta över att välkomna 12 medarbetare från Volvo Lastvagnar i Tuve som under ett halvår ska utbilda sig till produk­tions­ledare i utbild­nings­pro­grammet Growth Program. 

Ett starkt samarbete med vårt ägarbolag och ledningen på Volvo Lastvagnar

Måndagen 9 januari hölls det högtidligt upprop och härlig gemensam lunch för kursdeltagare, utbildare och hela Volvo Lastvagnars lokala ledningsgrupp. Sandra Finér, fabrikschef på Volvo Lastvagnar Tuvefabriken, uppmuntrade deltagarna att ta chansen att nätverka under utbildningstiden och tryckte på att de är Tuvefabrikens framtid.

Introduktionsrunda innan lunch, med deltagare och hela ledningsgruppen på Volvo Trucks.

Growth Program

Årets Growth Program är den tredje utbild­nings­starten som Göteborgs Tekniska College genomför tillsammans med Volvo Lastvagnar i Tuve. Programmet innehåller så väl kommu­ni­kation och ledarskap som produk­tions­e­konomi och kvali­tets­teknik och allt annat som krävs för att axla den viktiga rollen som produk­tions­ledare. Innehållet har utvecklats i samverkan mellan Volvo och Göteborgs Tekniska College. Deltagarna läser ett urval av våra ordinarie YH-kurser och programmet präglas av case-metodik och stark lokalt engagemang från ledningen i Tuve.

Är du också intresserad av att jobba med framtidens produktion?

Är du en problem­lösare som vill utmanas och vara kreativ på jobbet? Det finns fler vägar att utvecklas inom produk­tions­teknik och logistik. Vi erbjuder bland annat en heltids YH-utbildningar för dig som är intresserad av att bli produktionsutvecklare! 

Läs mer

Kontakta Johannes Persson för mer information

Foto av Johannes Persson

← Till nyhetsarkiv