Skip to content

Vår klassiker Produktionsutveckling startar på distans i december

I veckan gav Myndigheten för yrkes­högskolan klartecken att vi i december får starta vår klassiker Produk­tions­ut­veckling 400 YH-poäng. Denna omgång genomförs utbild­ningen helt på distans.

Det finns ett stort behov av kompetens för att bygga framtidens digitaliserade smarta fabriker

- Vi är så glada över att kunna erbjuda en extra start av vår populära utbildning Produktionsutveckling. Det känns också helt rätt i dessa tider att erbjuda den på distans med endast ett fåtal träffar i våra lokaler i Göteborg. Vi hoppas och tror att det är många som tar chansen att läsa en gedigen utbildning med hög kvalitet och som leder till en efterfrågad yrkesroll, säger verksamhetsledare Andrea Palmberg.

Som produktionsutvecklare arbetar man med att förbättra och utveckla produktionsprocesser för att skapa en hållbar utveckling för industrin. Det krävs att man är kreativ. brinner för problemlösning och ser möjligheterna med ny teknik.

Bakgrunden till utbildningsstarten i december är den tillfälliga satsning yrkeshögskolan gör, vilket innebär att antalet utbildningsplatser har utökats och som vi är glada att få ta del av.

Är du nyfiken på denna utbildning är du välkommen att kontakta verksamhetsledare Andrea Palmberg 0708-58 19 81.

Mer information om utbildningen

Läs mer om utbild­ningen och ansök senast 29 november. 

Produk­tions­ut­veckling

Följ oss på Instagram @goteborgstekniskacollege


← Till nyhetsarkiv