Skip to content

Vi välkomnar två nya partnerföretag

Ena företaget tillverkar batte­ri­system medan det andra riktigt god glass. Gemensamt för dem båda är att de under september månad blivit partner­fö­retag hos oss. Så med ett rungande hej hälsar vi Alelion och Lejonet & Björnen välkomna till vår partnerverksamhet. 

Vår partnerverksamhet vänder sig främst till små och medelstora företag i Göteborgs­re­gionen, men välkomnar också stora företag, eftersom vi tror att företag med olika erfaren­heter och förut­sätt­ningar berikar och hjälper varandra att utvecklas.

I erbjudandet ingår bland annat deltagande i inspi­ra­tions- och frukostseminarier, erfarenhetsutbyten i våra fokusgrupper, rådgivning i kompetensutvecklingsfrågor, förmånliga priser på företagsutbildningar, möjlighet till offentlig finansiering för företagsutveckling, tillgång till omfattande leverantörsnätverk och mycket, mycket mer.

Vill du veta mer om vårt partnerskap? Tveka inte att höra av dig till vår projektledare Noomi Bergström 0708-58 19 55 så berättar hon mer.

Alelion

Tillhan­da­håller lösningar baserade på litiumjon­teknik och tillverkar batte­ri­system. Företaget hjälper sina kunder att lyckas med elekt­ri­fi­ering av industri­fordon och övergång till mer hållbar energi­an­vändning. Med kraftfulla lösningar, automa­ti­serad produktion och förstär­kande synsätt är Alelion ständigt i framåt­rö­relse, för en bättre morgondag. 

Företagets hemsida

Lejonet & Björnen

Har ett brett sortiment med fler än 40 olika glass- och sorbetsorter gjorda på naturliga och noga utvalda råvaror främst från lokala, regionala och nationella leveran­törer. Lejonet & Björnen har tillverkat glass sedan 1977 och finns idag i livsme­dels­bu­tiker, caféer och restau­ranger runt om i hela landet. 

Företagets hemsida

Kontakta Noomi Bergström för mer information

Foto av Noomi Bergström

← Till nyhetsarkiv