Skip to content

Är du vår nästa jokerlärare?

Har du stud­er­at några år på teknisk högsko­la och fun­der­ar på att ta ett studieup­pe­håll? Är du social, ini­tia­tivrik och har god ledar­för­må­ga? Då kanske tjän­sten som jok­er­lärare är något för dig?

Vi söker två jokerlärare

  • En med fokus mot matematik och naturvetenskapliga ämnen
  • En med fokus mot teknikämnen, exempelvis ellära, programmering, automation, CAD och/eller produktutveckling

Att vara jokerlärare hos oss är ett varierande och roligt jobb där mötet med ungdomar står i fokus. Att stödja ungdomarna i deras studier och skapa en positiv studiemiljö på vårt studietorg, stötta på lektioner i exempelvis matematik eller tekniska ämnen eller att vid behov agera vikarie är några av arbetsuppgifterna. Så… flexibel är bra att vara, liksom positiv och inspirerande!

Kvalifikationer

Du bör ha minst två års studier på teknisk högskola. Mycket god social kompetens, initiativrikedom och god ledarförmåga.

Anställ­ningsform

Tidsbe­gränsad anställning 2022 08 01 — 2023 06 30, med eventuell förlängning till september månad.

Omfattning

Heltid under ett läsår. Månadslön efter överenskommelse.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande och det är därför bra om vi får din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV senast 31 maj 2022 till martin.​holmudd@​gtg.​se.

Daniel, Jonathan och Lisa är årets jokrar

Både Daniel och Jonathan har hunnit studera tre år på Chalmers och har studi­e­uppehåll innan de påbörjar sina masters­ut­bild­ningar på teknisk fysik respektive maskin­teknik. Lisa däremot, hon tog examen från teknik­pro­grammet med fördjup­ningen automation hos oss i fjol.

Läs hela intervjun med trion

Kontakta oss för mer information

Foto av Martin Holmudd
Foto av Alice Bröms
Foto av Günter Sand

← Till nyhetsarkiv